Medve Gáspar : Szinészhistória - Géczi, Štefan
Príbeh s témou histórie divadelníctva. [Autor je pravdepodobne regionálny, v encyklopedických dielach SBS, Szinney sa neuvádza. MÉL - 1. diel, str. 579 uvádza autora I.G. (1860-1936) narodeného i pôsobiaceho mimo nášho územia. Mohlo by však ísť o právnika pôsobiaceho v regióne Zemplína.]