Kő és kavicsanyag szállitás
Podžupan Gemersko-malohontskej župy vyhlásil konkurz na zabezpečenie dovozu stavebného materiálu (štrk, piesok) na údržbu ciest v župe na obdobie rokov 1913-1918. Konečný termín bol stanovený na 23. 01. 1913.