Visszaemlékezés Gömörvármegye művészeti és régészeti kiállitására - [Czibur], [Alex]
Prehľad zapožičaných predmetov na umeleckú a archeologickú výstavu, ktorá sa konala v roku 1882. Článok obsahuje aj mená ľudí, ktorí tieto predmety poskytli.