Kinevezések
Minister osvety a vzdelávania Uhorska vymenoval v auguste 1913 na základné školy do Kunovej Teplice Margitu (Margit) Kubinyi, do Kokavy nad Rimavicou Matildu (Matild) Fehér, Martu (Márta) Czikora, Ondreja (Endre) Liptáka, Jozefa (József) Ferencsika, Samuela (Sámuel) Balázsa, Jána (János) Viroszteka, do Heľpy Imricha (Imre) Horánszkeho, do Polomky Jolanu (Jolán) Lucsánszky.