Áthelyezések
Minister osvety a vzdelávania svojím príkazom z augusta 1913 previedol zmeny na učiteľských postoch na základných školách v Gemersko-malohontskej župe. Helena (Ilona) Bobok z Polomky bola preložená do Revúcej, Štefánia (Stefánia) Jelenfy do Polomky, Etelka Steghlehner z Revúcej do Szegedu (HU)