Jutalmazás
Na poslednom zasadaní župného zastupiteľstva Gemersko-malohontskej župy bolo schválené, že finančnú odmenu zo základiny Gustáva (Gusztáv) Fáyho (230 korún) za úspešné vyučovanie maďarského jazyka - bude venované riaditeľovi Štátnej ľudovej školy v Revúcej. Stalo sa tak v auguste 1913.