Áthelyezések
Správy o preloženiach stredoškolských profesorov v júli 1913. Profesor Alexander (Sándor) Okányi bol preložený z Uhorskej kráľovkskej štátnej meštianskej chlapčenskej školy v Revúcej [Magyar kir. állami polgári fiuiskola] na podobnú do mesta Hatvan (HU). Stredoškolský profesor Štátnej meštianskej chlapčenskej školy v Salgótarjáne (HU) ukončil svoje pôsobenie a nastúpi na Štátnu vyššiu obchodnú školu v Revúcej.