Felhivás - Sarlós, Ján
Text uverejnenej výzvy Jána (János) Sarlósa, duchovného z Muráňa [pravdepodobne ide o evanjelického a. v. duchovného] zo dňa 19. 08. 1913 k obyvateľom Muránskej doliny, aby podporili rozvoj železničnej dopravy na trati Muráň - Revúca. Premávajú len dva spoje denne, čo je nepostačujúce.