Az érettségi pótló és javitó irásbeli vizsgálatok
Oznam o konaní náhradných a opravných maturitných skúšok na Štátnej vyššej obchodnej škole v Revúcej [Áll. felső kereskedelmi iskola, Nagyrőcze] dňa 9. 09. 1913.