Javitó és pótló osztályvizsgálatok
Oznam o konaní opravných ročníkových skúšok na dvoch revúckych školách - Štátnej vyššej obchodnej škole [Áll. felső kereskedelmi iskola, Nagyrőcze] a Štátnej meštianskej chlapčenskej škole [Áll. polgári fiuiskola, Magyrőcze] dňa 29. 08. 1913.