Változások az állami vasgyáraknál
Železorudné závody (vasgyárak) v Rožňave a Štítniku boli vyňaté z administratívneho členenia spod vedenia závodov v Podbrezovej a boli v auguste 1913 pričlenené k závodu v Diósgyőri (HU).