Rozsnyófürdőn
Podľa vzoru štajerských kúpeľov zaviedlo vedenie Rožňavských kúpeľov v auguste 1913 trojtýždňový zľavnený lístok za 100 korún na osobu s plnou penziou. Na Deň sv. Štefana sa má konať slávnostný kabaret.