Visszhang - -k -a
Článok reaguje na vyostrenú vnútropolitickú situáciu na Balkáne v roku 1913 a poukazuje na to, ako nenávisť, prehnané ambície a závisť podkopú vzťahy medzi národnosťami, ktoré boli budované desaťročia.