Itt a cirkusz
Správa o príchode kočovného cirkusu Carlée do mestečka Revúca v septembri 1913. V programe má vystúpenie 6 zápasníkov, drezúru koní a tiež vystúpenie sliepok. O toto číslo je mimoriadny záujem.