Belülről, a belsőből - Traum, Peter
Úvaha o význame morálky a etiky pri hodnotení nepriaznivého spoločenského vývoja v Uhorsku v roku 1913. Význam zjednotenej uhorskej inteligencie ako vedúcej sily spoločnosti.