Kérelem a Nagyrőcze r. t. város közönségéhez - Gyulai, Alexander
Úvaha riaditeľa Štátnej vyššej obchodnej školy v Revúcej o význame, prínose študentského diania pre spoločenský život gemerského mestečka. Pokyny pre poskytovateľov podnájmov, aby im nebola ľahostajná morálka mladých ľudí.