Nagyrőcze r. t. város diszközgyűlése
Dňa 20. 09. 1913 sa konalo slávnostné zasadanie mestského zastupiteľstva v Revúcej z príležitosti odhalenia portrétu grófa Antona (Antal) Koháryho. Tento portrét daroval mestu bulharský kráľ Ferdinand. Článok obsahuje text telegramu bulharského kráľa, príhovory predstaviteľov mesta pri odhalení portrétu, ktorý bude umiestnený v radnici. V článku sú opísané genealogické vzťahy rodín Koháry a Coburg. V závere je menoslov zúčastnených obyvateľov mesta Revúca.