Házasság
Župný archivár (vármegyei irattáros) Ladislav (László) Szentmiklóssy sa dňa [21]. 09. 1913 oženil v Rimavskej Sobote s Margitou (Margit) Szládek. Nevesta bola dcérou nebohého Ignáca Szládeka a jeho manželky Alžbety (Erzsébet), rod. Márkus.