Eljegyzés
Správa o zasnúbení četníckeho nadporučíka Jána (János) Havraneka, pôsobiaceho toho času v Székszárde, a Zlatice (Aranka) Rárosszy z Rimavskej Soboty. Rodičia snúbenice Dr. Július (Gyula) Rárossy, matka Vilma, rod. Benkovich. Nadporučík Ján Havranek bol veliteľom čaty v Szekszárde.