Járda, vizvezeték és villanyvilágitás Nagyrőczén : Dráma egy felvonásban - O.J
Kritické dramatické dielo, ktoré pranieruje nedostaky mesta Revúca z pera regionálneho autora - pravdepodobne Jána (János) Onderu.