Egyházmegyei közgyzűlés
Cirkevné zhromaždenie evanjelickej a. v. cirkvi potisského dištriktu sa uskutočnilo v septembri 1913 v Miskolci (HU) za prítomnosti biskupa Henricha (Henrik) Gedulya. Prítomní boli: hlavný župan a cirkevný dozorca G. Kubinyi, obvodný cirkevný dozorca A. Szentiványi, cirkevní radcovia B. Hevessy a J. Szentiványi, senior gemerského seniorátu J. Terray. Za mesto Revúca: mešťanosta Dr. D. Mihalik, konsenior Ľ. Hoznek a ďalší.