Uj vármegyei virilisek
V Rimavskej Sobote zasadala preverovacia komisia župného zastupiteľstva Gemersko-malohontskej župy dňa 19. 09. 1913. Hlavným bodom programu bolo pripraviť zoznam virilistov župy na zverejnenie. Na zozname sa na popredných miestach nachádzajú tieto mená: Dr. Ľudovít (Lajos) Forgon, poštový poradca, obyvateľ Budapesti, Dr. Daniel (Dániel) Csernay, hlavný župný archivár (vm. főlevéltáros) z Rimavskej Soboty, Ján (János) Hőnig z Bánréve (HU), Dr. Jozef (József) Ruber, riaditeľ nemocnice v Rožňave, Štefan (István) Cseh, sudca Súdnej stolice z Rimavskej Soboty a ďalší.