Negyedszázados jubileum
Správa o finančnom ohodnotení 25-ročnej vynikajúcej práce vedúceho dielne v Slavošovských papierňach - Jána (János) Lercha. Riaditeľ závodu vysoko ohodnotil jeho odborné znalosti.