Jolsva városháza - Czibur, Alex
Historik Alex (Elek) Czibur z Rimavskej Soboty, uvádza archívne údaje k prvej rekonštrukcii mestskej radnice v Jelšave, ktorá prebiehala od 4. 04. 1780. Článok prináša prehľad mien verejných činiteľov tohto obdobia. Po rekonštrukcii prebehlo prvé zasadanie mestského zastupiteľstva dňa 8. 10. 1781.