Lelkészi beiktatás
Správa o uvedení evanjelického a. v. duchovného [Dezidera (Dezső)] Glósza do funkcie duchovného v obci Muránska Dlhá Lúka. Na slávnostnom akte v septembri 1913 sa zúčastnil senior gemerského seniorátu Július (Gyula) Terray.