Dessewffy Arpád
Okresný sudca Kráľovského okresného súdu v Revúcej Arpád Dežofi (Dessewffy) bol v októbri 1913 ocenený titulom sudca Súdnej tabule (it. táblai czím és jell.). [Pôsobil naďalej pri Kráľovskom okresnom súde v Revúcej. Pozri Štatistiku rok 1914, s. 510].