A vármegyei állatdijazás
Správa o konaní výstavy hospodárskych zvierat v Ratkovej dňa 26. 10. 1913. Organizátorom podujatia je Gemersko-malohontský hospodársky spolok [Gömör-kishont vm. gazdasági egyesület]. Hodnotené budú len západné druhy zvierat, nie uhorské plemená.