Vármegyei kinevezés
Hlavný župan Gemersko-malohontskej župy vymenoval v októbri 1913 diplomovaného právnika Štefana (István) Gála za právneho praktikanta [joggyakornok] pri Slúžnovskom úrade v Rožňave. Dňa 13. 10. 1913 zložil prísahu a zaujal svoje miesto.