Meghivó
V telocvični Zjednoteného protestantského gymnázia v Rimavskej Sobote sa dňa 6. 12. 1913 bude konať dobročinné spoločenské podujatie spojené s kultúrnym programom. Mená účinkujúcich a program je uvedený. Hlavným organizátorom je Korčuliarsky spolok v meste. Na čele organizačného výboru stojí Dr. Dezider Wallentínyi.