Nagytrafik Tornalján
Minister financií Uhorska povolil v novembri 1913 vdove Tornallyay Dezsőné zriadiť si v Tornali trafiku spojenú s tabakovou burzou. Kritický postreh na adresu mesta Revúca, ktoré je centrom Pohronia (Garam) a nemá podobné zariadenie.