Egy virágszálat
Pobočka Sanatórneho spolku arcikniežaťa Jozefa v Revúcej za prispenia svojej predsedníčky Tóth Kálmánné a členiek Margity Martinelli, Márie (Mariska) Gábor, Sarolty Holló, Lenky (Lenke) Lenkey a Zlatice (Aranka) Wachsberger zbierku dňa [1]. 11. 1913 pre postihnutých tuberkulózou.