Vármegyei bizottsági tagok választása
Dňa 17. 11. 1913 sa majú konať voľby do župného zastupiteľstva Gemersko-malohontskej župy. Na uvoľnené miesta sú navrhovaní dvaja kandidáti pre oblasť Revúcej - bankový riaditeľ Koloman (Kálmán) Tóth a advokát Dr. Karol (Károly) Vieszt.