Rozsnyói takarékpénztár közgyűlése
Správa o konaní mimoriadneho zhromaždenia Rožňavskej sporiteľne a záložne, účastinnej spoločnosti dňa 27. 10. 1913. Do riaditeľskej rady boli schválení: Jakab Benkő, podnikateľ z Budapesti (HU), Bartolomej (Bertalan) Baán, vedúci košickej filiálky, do kontrolenj komisie o.i. Dr. Eugen (Jenő) Deil z košickej filiálky.