Jolsva - Sugár, Ignác
List predsedu Obchodnej a priemyselnej komory v Miskolci zo dňa 24. 11. 1913, ktorý reaguje na článok "Jelšava" z č. 47 týždenníku Murányvölgye. Podľa neho nie je pravdou, že komora neposkytuje podporu zvonkárskemu a gubárskemu remeslu.