Október 6.
Pri príležitosti národného sviatku (6. októbra) pripravili Štátna vyššia obchodná škola a Štátna meštianska škola v Revúcej kultúrny program. Vystúpil na ňom spevácky zbor, so svojím dirigentom, profesorom Alexandrom (Sándor) Butiom. Referát o historických aspektoch sviatku a jeho význame mal Július (Gyula) Wikiszáli.