Adomány
Finančný príspevok (10 korún) učiteľa Štátnej ľudovej školy v Revúcej Andreja (András) Góczu je určený základine na zakúpenie harmónia pre Štátnu ľudovú školu v Revúcej. Harmónium sa používalo ako doprovod pri vyučovaní spevu.