Halálozás
Rímskokatolícky kňaz Ján (János) Jolsvay bol 50 rokov v službách cirkvi ako duchovný. Pochovaný bol v Hucíne dňa [28]. 11. 1913 za účasti opáta kanonika Dr. Pavla (Pál) Véner z Rožňavy. Zomrel pravdepodobne dňa 6. 11. 1913.