Rendkivüli közgyűlés
Spolok učiteľov štátnych ľudových škôl Gemersko-malohontskej župy zvolal valné zhromaždenie do Rimavskej Soboty na deň 11. 12. 1913. O. i. sa osadenstvo má rozlúčiť s inšpektorom Štefanom (István) Pogányim. Prihlásiť sa množno u predsedu Jozefa (József) Törkölyho do 8. 12. 1913.