Rendkivüli vármegyei közgyűlés
Právnik Dr. Abrahám (Ábris) Mihalik z Revúcej bol zvolený za predsedu volebnej komisie dňa 4. 12. 1913 na mimoriadnom zasadaní mestského zastupiteľstva. Táto komisia bude mať za úlohu zvoliť člena mestského zastupiteľstva - hlavného právnika (főügyész).