Halálozás
Správa o úmrtí Martina (Márton) Sebőka, obyvateľa Revúcej v októbri 1913. Pohreb sa konal dňa 1. 11. 1913. Pravdepodobne bol členom Dobročinného hasičského spolku v období od 22. 07. 1894 do roku 1912, prípadne aj trubačom. Mal 9 detí. [Jeho povolanie zatiaľ nezistené. Údaje o jeho činnosti v Dobrovoľnom hasičskom spolku v Revúcej sú z publikácie D. Dubovského: Hasičstvo v Revúcej a v okolí, s. 43].