Megyebizottsági tagok választásáról...
Podrobné prehľady novozvolených členov župného zastupiteľstva na obdobie rokov 1914 - 1919 z jednotlivých obvodov. Za mesto Jelšavu: Vojtech (Béla) Szénássy, Maximilián (Miksa) Müller, Dr. Samu (Samuel) Terhes. Za Revúcu: Koloman (Kálmán) Tóth, riaditeľ banky a Dr. Karol (Károly) Vieszt, advokát.