Kóborló veszett kutyák
Článok upozorňuje na nebezpečenstvo, ktoré číha na obyvateľov Muránskej doliny zo strany potulujúcich sa psov nakazených besnotou. Z niektorých obcí v novembri 1913 hlásili únik besných psov (Revúčka, Mokrá Lúka, Muránska Dlhá Lúka).