A siketnémák jolsvai intézetének felügzelő bizottsága...
Pokladník dozornej rady Ústavu A. Chazára pre hluchonemých v Jelšave Emil Czibur, riaditeľ sporiteľne v Jelšave, sa po 12 rokoch vzdal tejto funkcie. Nahradí ho Vojtech (Béla) Muránszky, hlavný účtovník v sporiteľni. Otázka zavedenia vodovodu je nedoriešená, pretože ani mestá Jelšava a Revúca nemajú vybudované odvodové kanály. Tak isto sú problémy aj s osvetlením.