Segédtisztek kongresszusa
Za Gemersko-malohontskú župu sa Krajinského kongresu pomocných úradníkov v Budapesti (HU) zúčastnil dňa 7. 12. 1913 Samuel (Samu) Gömöri zo Slúžnovského úradu v Jelšave. [Podľa Štatistiky z roku 1913 sídlom okresu Revúca bola Jelšava, pozri s. 107. Tu je uvedený ako pisár S. Gömöri].