Hirtelen halál
Cestou do Csáktornya (HU) zomrel dňa 5. 12. 1913 penzionovaný zverolekár z Tornale - Martin (Márton) Lehoczky. Cestoval na svadbu svojho syna Zoltána a Heleny (Ilonka) Szenthe, ktorá sa mala konať dňa 6. 12. 1913. Pochovaný mal byť v Tornali.