A jolsvai Vivóegylet...
Kladné hodnotenie spoločenského podujatia, ktoré pripravil na deň 7. 12. 1913 Šermiarsky spolok v Jelšave. Bolo vyslovené poďakovanie majiteľovi hotela Korona pánovi Strkulovi za obsluhu. Článok obsahuje menoslov tých, ktorí finančne podporili podujatie.