Jolsva város képviselőtestületi tagjai...
V mestskom zastupiteľstve Jelšavy je potrebné zvoliť 12 členov na miesta tých, ktorým končí v roku 1913 mandát. Mestské zastupiteľstvo sa zišlo dňa 27. 12. 1913.