Tisza István diszpolgársága - Kubinyi, Ján
Referát Dr. Jána (János) Kubinyho, ktorým navrhol udeliť ministerskému predsedovi, grófovi Istvánovi Tiszovi čestné občianstvo Revúcej v decmbri 1913. Tento referát prečítal Ľudovít Hoznek na zasadaní mestského zastupiteľstva v Revúcej. [Autor bol členom Komory kráľovských verejných notárov v Košiciach. Pozri Štatistika 1913, s. 545].