Esküvő
Ženích Zoltán Pétermann bol synom Jána (János) Pétermanna, mestského radcu v Revúcej a mladším bratom Dr. Eugena (Jenő) Pétermanna, zodpovedného redaktora týždenníka Murányvölgye. Sobáš s Helenou (Ilonka) Galló sa konal dňa [14]. 12. 1913 v Chyžnom za účasti miestneho evanjelického a. v. duchovného Karola (Károly) Szlopovszkého