A rozsnyói iparkiállitás...
Podľa správy na priemyselnej výstave, ktorá sa bude konať v decembri 1913 v Rožňave bude mestská firma Mojses a Havrilla podávať studené lahôdky, servírovať čaj, podávať víno a pivo.